Food

Wij hebben de afgelopen twee decennia de meest uitdagende projecten mogen doen in de verschillende segmenten. Hierdoor hebben wij ervaren dat elke omgeving zijn specifieke eigenschappen heeft, maar dat er ook segmenten zijn die van elkaar kunnen profiteren. De huidige tijd vraagt om specialisatie, want door samen te werken en kennis te delen werken wij samen met u aan een optimale veilige, schone en efficiƫnte werkomgeving.

LiftingPlus wil en kan geen leverancier zijn, wij zijn ingericht op partnership. Noem ons idealisten, maar wij hebben de overtuiging dat een partnership het verlengstuk van uw en ons bestaansrecht is. Een partnership met LiftingPlus betekent betrokkenheid, ervaring, praktisch en slagvaardigheid.

Van melkpoeder tot verpakt vlees en van slachterij tot gesneden groente, allemaal hebben ze wel hun eigen specifieke behoeftes en regelgevingen. LiftingPlus helpt u om aan deze behoeftes en regelgevingen ( o.a. GMP / GHP en HACCP en ISO 22000 : 2018) te voldoen, of het nu gaat om milieu vriendelijke smeermiddelen of om logistieke oplossingen die optimaal te reinigen zijn zonder kans op contaminatie.

Laat hier uw gegevens achter

LiftingPlus

Eekhorstweg 21
7942 JC Meppel
0522 82 09 05
info@liftingplus.nl

Einsteinstraat 8a
8606 JR Sneek
0515 41 44 40
www.takeltechniek.nl

LiftingPlus Twente

Kleibultweg 88a
7575 BX Oldenzaal
0541 82 02 80
twente@liftingplus.nl

Social media