Kwaliteit & milieu

Kwaliteit is ons bestaansrecht

LiftingPlus werkt volgens de meest recente regelgeving en kwaliteitscontrole systemen (ISO 9001 / ISO 14001 en VCA*). Dit mag u ook van ons verwachten, want wij garanderen een transparante en heldere werkwijze.

* Certificatie van onze werkwijze is van kracht sinds medio 2019

LiftingPlus werkt volgens het keuringssysteem Amtek

Het systeem wordt bewaakt door Aboma, die tevens zorgt voor een onafhankelijke controle op de keuringen en keurmeesters middels begeleiding. De begeleidingen hebben een constructief karakter en een praktische benadering van inspecteren en certificeren. Deze benadering past precies bij onze manier van werken, waarom moeilijk doen als het praktisch en veilig kan. Veiligheid staat bij ons en Amtek hoog in het vaandel, maar het moet wel werkbaar zijn en blijven. Onze medewerkers volgen voortdurend specifieke producttrainingen en worden door Aboma op de hoogte gehouden van de actuele wet- en regelgeving.

Onze manier van werken en de samenwerking met Aboma waarborgt voor u deskundigheid en zekerheid.

Milieu is een taak voor ons allen

LiftingPlus is zich bewust van haar positie in de markt, maar ook hierin willen wij trendsettend zijn. Ons groene logo staat dus niet alleen voor een positieve benadering van de markt, maar ook van het milieu. Dit uit zich o.a. in energie besparende maatregelen op materieel en huisvesting, maar ook de Liftingplus beheer- en registratietool draagt hierin haar steentje bij.

Onze certificeringen

LiftingPlus

Eekhorstweg 21
7942 JC Meppel
0522 82 09 05
info@liftingplus.nl

Einsteinstraat 8a
8606 JR Sneek
0515 41 44 40
www.takeltechniek.nl

LiftingPlus Twente

Kleibultweg 88a
7575 BX Oldenzaal
0541 82 02 80
twente@liftingplus.nl

Social media