Over ons

Wie zijn wij?

LiftingPlus is ontstaan uit meer dan 20 jaar ervaring en kennis in de hijs- en inspectiewereld. Waarom zijn wij zoveel anders dan de bestaande partijen in de markt? Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om u zo snel en makkelijk mogelijk te helpen, hierbij rekening houdend met de verschillende regelgevingen. De laatste jaren zien we steeds meer dat het papierwerk soms belangrijker is dan de oplossing. Ook kregen we steeds meer de vraag: ‘krijgen we nu een inspecteur/monteur of een administrateur?’ Wij hebben ons beheer- en inspectiesysteem zo ingericht dat onze inspecteurs/monteurs ook daadwerkelijk weer hun werk kunnen gaan doen en zelfs tijd over houden om direct kleine reparaties uit te voeren.

Wij zijn niet uw leverancier maar uw partner!

Wij zijn uw nieuwe partner en vereenvoudigen zaken voor u. Zo kunt u zich weer op uw werk richten. Wij hebben niet de visie om de grootste te worden, maar wel de beste. Dit willen we samen met u en onze gerenommeerde partners bereiken, want samen staan we sterk. Natuurlijk gaan we het wiel niet opnieuw uitvinden, maar wij kunnen hem wel soepeler laten draaien. Het soepeler laten draaien is in onze ogen noodzakelijk voor u en ons om concurrerend te blijven in de markt. De gezondheid van uw bedrijf is onze boterham, daar zijn wij ons terdege van bewust.

Wij beloven geen gouden bergen, maar verschaffen u wel helderheid.

De Plus in onze naam staat voor - Kennis
- Nuchterheid
- Betrouwbaarheid
- Praktisch
- Breed leveringsprogramma

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat wij ook maar gewone mensen zijn, maar wij handelen wel naar hoe wij zelf behandeld zouden willen worden.

Erkend leerbedrijf

Vanaf heden zijn wij een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Door deze erkenning is LiftingPlus bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Bekijk ons productaanbod Blijf op de hoogte

Onze certificeringen

LiftingPlus

Eekhorstweg 21
7942 JC Meppel
0522 82 09 05
info@liftingplus.nl

Einsteinstraat 8a
8606 JR Sneek
0515 41 44 40
www.takeltechniek.nl

LiftingPlus Twente

Kleibultweg 88a
7575 BX Oldenzaal
0541 82 02 80
twente@liftingplus.nl

Social media