Water

Wij hebben de afgelopen twee decennia de meest uitdagende projecten mogen doen in de verschillende segmenten. Hierdoor hebben wij ervaren dat elke omgeving zijn specifieke eigenschappen heeft, maar dat er ook segmenten zijn die van elkaar kunnen profiteren. De huidige tijd vraagt om specialisatie, want door samen te werken en kennis te delen werken wij samen met u aan een optimale veilige, schone en efficiƫnte werkomgeving.

LiftingPlus wil en kan geen leverancier zijn, wij zijn ingericht op partnership. Noem ons idealisten, maar wij hebben de overtuiging dat een partnership het verlengstuk van uw en ons bestaansrecht is. Een partnership met LiftingPlus betekent betrokkenheid, ervaring, praktisch en slagvaardigheid.

Van pompstation in het midden oosten tot een gemaal in Siddeburen, wij hebben de afgelopen twee decennia veel verschillende projecten mogen uitvoeren. Elk project is op zichzelf staand, maar er zijn ook veel zaken die ze gemeen hebben en dat is de ervaring die wij graag met u delen. Of het nu gaat om een speciale coating of biologische smering, niets is ons vreemd.

Laat hier uw gegevens achter

LiftingPlus

Eekhorstweg 21
7942 JC Meppel
0522 82 09 05
info@liftingplus.nl

Einsteinstraat 8a
8606 JR Sneek
0515 41 44 40
www.takeltechniek.nl

LiftingPlus Twente

Kleibultweg 88a
7575 BX Oldenzaal
0541 82 02 80
twente@liftingplus.nl

Social media